Tuesday, December 21, 2021

Vitenskapelig amerikansk datingtjeneste

Vitenskapelig amerikansk datingtjeneste



Se alle podcaster. no, PerfectMatch. PDF-redigering. Copyright © Kalmbach Media Co. Kunnskap venter.





Støtt vitenskapsjournalistikk



Noen tekstvariasjoner kan ha blitt gjort under innspillingen av denne podcasten. Sex er tilbake – med filmen Sex and the City som åpner denne uken i New York City for rekordstort publikum. Så, hvilken bedre tid å se på en interessant effekt av seksuelle bilder. Menn som ser på en video av bikinikledde kvinner eller kjære undertøy er tilbøyelige til å være mer utålmodige etter å motta andre vitenskapelig amerikansk datingtjeneste stimuli, som penger, godteri eller til og med brus - ifølge forskning publisert forrige uke i Journal of Consumer Behavior.


Tre studier inkluderte totalt menn, fra 17 til 39 år, vitenskapelig amerikansk datingtjeneste. Etter å ha sett bilder eller videoer av sexy kvinner eller håndtert en BH, foretrakk menn konsekvent umiddelbar tilfredsstillelse: De valgte å motta en liten sum penger med en gang, vitenskapelig amerikansk datingtjeneste, over å motta en stor sum senere.


Tidligere studier viser at erotiske stimuli treffer de samme hjernekretsene som penger og narkotikabelønninger gjør. Denne forskningen støtter videre ideen om at en stimuli, sexy bilder, kan lekke inn i et sug etter forskjellige stimuli, som penger - i det minste i halve menneskeslekten.


Ingen lignende effekter rapportert for kvinner ... ennå. Jeg mener Sex and the Citys Samantha begynner å fylle ansiktet hennes med guacamole etter å ha sett en sexy mannlig nabo i dusjen.


Så igjen, Samantha regnes som den mest maskuline vitenskapelig amerikansk datingtjeneste de fire kvinnelige karakterene... Abonner på denne podcasten: RSS iTunes. Allerede abonnent? Logg inn. Takk for at du leser Scientific American. Opprett din gratis konto eller logg på for å fortsette.


Se Abonnementsalternativer. Å se kvinner i bikini har en tendens til å gjøre menn mer impulsive når det kommer til økonomiske beslutninger.


Christie Nicholson rapporterer. Full transkripsjon. Flere podcaster, vitenskapelig amerikansk datingtjeneste. Oppgrader ditt nettdatingspill med bevisbaserte strategier Second Mind - Av Christopher Intagliata Last ned MP3. Junk Diet rewires Rat Brains Second Mind - Av Erika Beras Høy prislapp på Medis May Boost Healing Second Mind - Av Karen Hopkin Publikasjon Bias May Boost Funn for tospråklige hjernefordeler Second Mind - Av Karen Hopkin Inclusion Illusion Minds Racial Bias Second Mind - Av Karen Hopkin-blodprøveprognoser alvorlighetsgrad av hjernerystelse Second Mind - Av Ingrid Wickelgren Se alle podcaster.


Støtt vitenskapsjournalistikk. Kunnskap venter. Se Abonnementsalternativer Allerede abonnent? Opprett konto Se Abonnementsalternativer. Fortsett å lese med et Scientific American-abonnement. Abonner nå Du kan kansellere når som helst.





internasjonale dating nettsteder russiske kvinner



Etterpå reduseres mengden av det radioaktive isotopkarbonet i restene deres. Måling av karbon i bein eller et trestykke gir en nøyaktig dato, men bare innenfor et begrenset område. Det ville vært som å ha en klokke som fortalte deg dag og natt. Også kalt enkeltkrystall argon eller argon-argon Ar-Ar-datering, er denne metoden en forfining av en eldre tilnærming kjent som kalium-argon K-Ar-datering, som fortsatt noen ganger brukes.


Begge metodene daterer stein i stedet for organisk materiale. Når kalium forfaller, blir det til argon. Men i motsetning til radiokarbondatering, jo eldre prøven er, jo mer nøyaktig er dateringen - forskere bruker vanligvis disse metodene på funn som er minst , år gamle. Mens K-Ar-datering krever å ødelegge store prøver for å måle kalium- og argonnivåer separat, kan Ar-Ar-datering analysere begge samtidig med en enkelt, mindre prøve.


Uran-thorium-metoden er ofte nyttig for å datere funn i 40- til 1-årsalderen, for gammel for radiokarbon, men for ung for K-Ar eller Ar-Ar. Over tid er visse typer bergarter og organisk materiale, som koraller og tenner, veldig gode til å fange elektroner fra sollys og kosmiske stråler som slår jorda. Forskere kan måle mengden av disse fangede elektronene for å fastslå en alder. Men for å bruke hvilken som helst metode for fanget ladning, må eksperter først beregne hastigheten som elektronene ble fanget med.


Dette inkluderer å ta hensyn til mange variabler, for eksempel mengden stråling objektet ble utsatt for hvert år. Disse teknikkene er nøyaktige bare for materiale som strekker seg fra noen få tusen til , år gammelt - noen forskere hevder at nøyaktigheten reduseres betydelig etter , år.


Silikatbergarter, som kvarts, er spesielt gode til å fange elektroner. Forskere som arbeider med forhistoriske verktøy laget av flint - en herdet form for kvarts - bruker ofte termoluminescens TL for å fortelle dem ikke alderen på bergarten, men på verktøyet. Etter å ha formet flint, slapp verktøymakere vanligvis steinene ned i en brann. Arkeologer bruker også ofte TL for å datere keramikk, som også er utsatt for høye temperaturer under produksjon. I likhet med TL, måler optisk stimulert luminescens når kvartskrystaller i visse typer bergarter sist så sollys.


Det utsendte lyset, signalet, kan brukes til å beregne når prøven sist ble utsatt for sollys. ESR, som måler fangede elektroner ved hjelp av magnetiske felt, er relatert til magnetisk resonansavbildning, den medisinske teknikken som lar leger se etter svulster eller kikke inn i knirkende kne. De fant en omvendt korrelasjon mellom MHC-likhet og tiltrekningsscore. Siden den gang har studier på mennesker gitt blandede resultater.


De mest overbevisende dataene kommer fra en undersøkelse av Hutterite-par i Nord-Amerika som ser ut til å vise ikke-tilfeldige MHC assorterte paringspreferanser. Men denne sammenhengen – som gir genetisk matchmaking fordelen av tvilen – etablerer på det meste en naturlig preferanse, og en naturlig preferanse er langt unna konnubial kompatibilitet.


Så vidt vi vet, har ingen faktisk undersøkt gifte Hutterite-par for å finne ut om MHC-kompatibilitet spiller en rolle i deres nivåer av ekteskapelig lykke, eller kvaliteten på middagssamtalen deres, eller hyppigheten av deres eskapader mellom arkene.


På en mer global skala har ingen data ennå etablert en sammenheng mellom MHC-kompatibilitet og lavere skilsmissetall. Man må spørre nøyaktig hva vi mener med kompatibilitet. På det mest grunnleggende nivået viser par med MHC-forskjellighet og dermed mer såkalt paringskompatibilitet lavere forekomst av spontanabort. Ulikheten kan også øke genetisk polymorfisme, som igjen kan redusere manifestasjonen av recessive sykdommer.


Imidlertid vil virkningen av MHC-ulikhet på begge disse fenomenene sannsynligvis vise seg å være relativt liten, og bør derfor ikke forventes å spille en betydelig rolle i ekteskapslykken eller samholdet til mange par.


I tillegg kan genetisk polymorfisme hjelpe arter med å overleve miljøutfordringer - men evolusjonær fordel er sannsynligvis ikke en stor variabel som de fleste par vurderer når de søker romantisk lykke. Man kan heller ikke ignorere det ukjente: Matchende par basert på MHC-markører kan gi noen overlevelsesfordeler, men ingen vet til hvilken pris; det er teoretisk mulig at avkom av slike par også er mer aggressive eller mindre kreative, bare for å nevne to egenskaper vilkårlig – og å forstørre disse effektene kunstig kan vise seg å være betydelig skadelig for vår sivilisasjon i det lange løp.


Harvard-genetikeren George Church har forkjempet en annen versjon av kompatibilitet. Ved å bruke hele genomsekvensering håper han å matche par for å redusere eller eliminere mange recessivt arvelige sykdommer. I Ashkenazi-populasjoner bruker Komiteen for forebygging av jødiske genetiske sykdommer bedre kjent som Dor Yeshorim allerede et frivillig testing og matchingssystem for å forhindre lidelser som Tay-Sachs, Canavan og Niemann-Pick.


Kirken håper å implementere en variant av dette programmet for par overalt, og hevder at det kan få slutt på 7 genetiske sykdommer og redde 50 millioner liv i året. Hvis par oppfordres til å bruke paringssystemet hans, kan de som finner kjærlighet utenfor riket av genetisk matchmaking og produsere avkom med genetiske lidelser bli urettferdig stigmatisert.


På et mer praktisk nivå, selv om eliminering av recessive sykdommer er et sosialt gode, er det tydeligvis ikke den typen kompatibilitet de fleste datere søker i en matchmaking-tjeneste. Når de fleste snakker om romantisk kompatibilitet, er sjansen stor for at de mener faktorer som temperament, smak og interesser. Til dags dato har ingen studier knyttet disse til noen genetisk variabel. MHC-ulikhet er like sannsynlig å føre til partnere med temperamentsfulle og estetiske forskjeller som til de med likheter.


Opprett din gratis konto eller logg på for å fortsette. Se Abonnementsalternativer. Utvalgte Siste Populære. Ubegrenset kunnskap. Hvorfor er Omicron så smittsom?


Den nye koronavirusvarianten kan være bedre enn andre versjoner til å unngå menneskelig immunforsvar - men den evnen kan endre seg i forskjellige land Charles Schmidt.


Folkehelse. Klima forandringer. Risikoen for overføring av vaksinert covid er ikke lav Etter at sønnen min ble syk, dykket jeg ned i dataene, og det viser seg at vaksinerte mennesker kan og sprer covid Jennifer Frazers mening. Quad-State Tornado kan være lengstvarig noensinne Hvorfor noen tornadoer er i stand til å reise så langt og vedvare så lenge Stephanie Pappas. Hvor alvorlige er Omicron-infeksjoner? En variant som sprer seg raskt kan belaste helsevesenet på en farlig måte, selv om risikoen for alvorlig sykdom er relativt lav for et individuelt magasin av Heidi Ledford og Nature.


Mens skoger brenner, materialiserer et klimapuslespill i det fjerne nord En årsstudie av hvor karbon ligger i boreale skoger har avdekket et overraskende funn. Emily Schwing. Mennesker er dømt til å utryddes Habitatforringelse, lav genetisk variasjon og synkende fruktbarhet setter Homo sapiens opp for kollaps Henry Gee Opinion.


Samtaler med svarte ledere i STEM-mangfold.

No comments:

Post a Comment